parcare cu etaje

20140430-115832_ROL2286-600x399

Prima parcare supraterana din Oradea se deschide din 15 mai

O veste buna pentru soferii oradeni, care vor scapa de calvarul gasirii unui loc de parcare in centru, a venit miercuri de la primarul Ilie Bolojan, viceprimarul Ovidiu Muresa si directorul firmei prin intermediul careia s-a realizat lucrarea, ADP Oradea-din data de 15 mai prima parcare supraetajata din Oradea va fi data spre folosinta.

Parcarea supraetajata se afla in spatele Tribunalului, pe locul fostului Spital de Boli Infectioase si cuprinde 457 de locuri de parcare dintre care 7 pentru prsoanele cu handicap. Pe doua treimi din suprafata, parcarea are subsol, parter, trei etaje si o terasa, iar pe o treime are: parter, doua etaje si terasa. Un loc de parcare are 2,5 metri, iar un bilet va costa 1,5 lei pentru o ora de stationare.
Oradea este cel de-al patrulea oras care detine o astfel de parcare, iar valoarea totala a investitiei a costat aproape 4 milioane de euro, firma Constructii Bihor si ProArh, suportatnd cheltuielile de realizare, urmand ca acestea sa fie decontate in rate egale, prin bilete de ordin, de catre ADP Oradea, timp de 60 de luni.
Lucrarile au fost demarate in august 2012, iar proiectul constructiei a fost realizat de arhitectul Ernest Pafka.

———————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile…….Care este asemanarea intre o femeie si un loc de parcare?
– Cele bune sunt mereu ocupate, singurele care raman libere fiind cele pentru handicapati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =