previziuni sumbre

Snapshot 2014-05-14 17-25-33

Predicţia GROAZNICĂ a celebrului astrolog RUS Pavel Globa pentru anul 2014. Ucraina şi UE, destin TERIBIL

Criza economică, care va dura pînă în 2020, în cele din urmă va remodela harta politică a lumii și va schimba radical echilibrul geopolitic. SUA se vor confrunta cu vremuri grele, iar UE și Ucraina vor înceta să mai existe. O astfel de previziune a făcut celebrul astrolog rus Pavel Globa.
El a menționat că președintele SUA va avea o soartă de neinvidiat, prezisă încă de un astrolog medieval rus. “Încă din 1999 am spus că lumea se va confrunta cu o criză fără precedent, care va începe după venirea celui de-al 44-lea președinte al Statelor Unite”, – a spus Globa.

Potrivit acestuia, indicații asupra acestui fapt sînt încă în lucrările din secolul al XVI-lea ale astrologului rus Vasilii Nemcin, care vorbea despre șocurile care vor veni de dincolo de ocean, cînd în țara de peste mări va fi la putere al 44-lea conducător. Nemcin îl numește “omul negru”.

“În 1999 eu credeam că “omul negru” este menționat într-un sens alegoric, dar s-a dovedit că “negru” a fost folosit în sens literal. Ca rezultat, am greșit cu cîteva luni, căci criza s-a început cu puțin timp înainte de venirea lui Obama, dar este o eroare permisă”, – a spus astrologul.

După cum a menționat astrologul, la general vorbind, ” Statele Unite ca principala putere a lumii nu au un mare viitor”.

Potrivit lui, un viitor și mai trist așteaptă Uniunea Europeană.

“În locul unei Europe unice vor apărea mai multe asociații. Scandinavia și țările baltice vor forma Uniunea de Nord, care va fi succesoarea Ligii Hanseatice. Franța, Italia și Spania se vor uni în Uniunea Sud-Europeană etc. UE ar putea să rămînă ca formațiune, însă doar pe hîrtie”, – a spus Pavel Globa.

În conformitate cu prognoza astrologului, se vor dezintegra și alte alianțe militare și politice. “Blocul NATO nu va ajunge pîna la finalul crizei, inițial consolidîndu-se, dar apoi va înceta să mai existe”, – a spus Globa.

Pavel Globa a prezis scindarea Ucrainei în trei părți, spunînd că două dintre ele vor intra în noul Imperiu Rus. “Nu va supraviețui crizei nici Ucraina, care se va dezintegra în trei părți – a spus Globa. – În anul 2014 în Ucraina vor exista două administrații reciproc independente, menținînd în același timp integritatea formală a teritoriului, aproximativ în același format ca și în Republica Moldova. Federația est-ucraineană nu va asculta de Kiev și de facto va deveni parte din Imperiul Rus, iar Crimeea va fi un fel de Cecenia ucraineană”.

În conformitate cu prognoza astrologului, 2014 va fi anul în care umanitatea se va apropia de al Treilea război mondial.

“Anul 2014 este periculos, deoarece Uranus este în Berbec, iar această combinație este foarte războinică, – a explicat Pavel Globa. – Mă tem de un război permanent în Orient. Doamne ferește, dacă acest lucru va fi legat cu Iranul, atunci în orice caz, vom obține o adevărată explozie a unui terorism total necontrolat”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =