cazinou de vanzare

_74889978_490888459

Deutsche Bank vinde cazinoul Cosmopolitan
Deutsche Bank a vândut Cosmopolitan, “generatorul” de pierderi din Las Vegas și cere gigantului private Blackstone să-i achite 1,7 miliarde de dolari, în numerar. Cosmopolitan, un complex de două – turnuri, situat pe Las Vegas Strip,iar construcţia acestuia a costat mai mult de 4 miliarde de dolari, însă nu a făcut profit de la deschidere, din 2010, pană în prezent.

Deutsche bank a preluat proprietatea pe un împrumut. Dar cea mai mare bancă din Germania a declarat că a vrut să vândă dezvoltarea, deoarece nu a fost în centrul activității sale. Blackstone bate alți cel puțin doi concurenti  pentru Cosmopolitan, care are 52 de etaje, cu aproape 3.000 de camere și amplasat într-o locație excelentă pe Las Vegas Strip .

Cosmopolitan a pierdut aproximativ 100 de milioane de dolari anual, în ultimii patru ani, care  s-a datorat în mare parte  unei încetiniri mai mari din Las Vegas. Capitala jocurilor de noroc din SUA a luptat pentru a se recupera din criza financiară din 2008, care a dus la o scădere bruscă a veniturilor pentru multe dintre cazinouri. Nevada a fost , de asemenea, unul dintre statele cele mai afectate de criza creditelor ipotecare, cu prețuri de proprietate cu mai mult de 50 % . Cu toate acestea, afacerea a crescut  de atunci în Las Vegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 9