adidas si brasil cm

adidas_logo_with_koi_fish_2_by_Plecyfenga

Așteptări mari de la Cupa Mondială
Adidas are planuri mari pentru Cupa Mondială de Fotbal din acest an. De aceea a planificat cea mai mare campanie de promovare din istoria companiei, pentru a ataca astfel rivalul Nike din SUA. Într-un interviu pentru Süddeutsche Zeitung CEO-ul companiei producătoare de articole sportive, Herbert Hainer a vorbit și despre viitorul lui Uli Hoeness.

CEO-ul grupului, Herbert Hainer a declarat că el și restul colegilor săi sunt foarte încântați de sosirea acestui mare eveniment sportiv, unde Adidas și-a propus să domine. Acesta a mai declarat că, campania va costa o mulțime de bani și pentru prima dată, se va concentra mai mult pe lumea digitală.

În general Adidas vrea ca în acest an să atragă venituri de aproximativ 2 miliarde de dolari doar din vânzarea de echipamente pentru fotbal, semnificativ mai mult decât Nike. De asemnea, la aceste afirmații se contrează americanii ce au declarat sus și tare că vor să ajungă în fața Adidas la încălțămintea pentru fotbal.

CEO-ul Adidas, Hainer, avertizează că un  euro puternic cum este acum  creeaza probleme mari pentru compania sa. În 2014 compania se aștepta la o creștere semnificativă a veniturilor, spre exemplu între 1-1,2 miliarde de euro, dar moneda euro puternică a costat scump compania, atât de scump încât efectele se pot vedea clar în bilanț. Prin urmare, obiectivele pe termen mediu sunt deja puse sub semnul întrebării.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/adidas-chef-herbert-hainer-wir-versprechen-uns-sehr-viel-von-der-wm-1.1967868

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 73