londra oportuna

piccadilly-circus-london

Londra a fost încoronată ca fiind oraşul cu cele mai multe oportunităţi
Potrivit unui nou studiu, Londra este orasul cu cele mai multe oportunităţi, bate New York și Singapore. Raportul realizat de conducere firmei de contabilitate PricewaterhouseCoopers spune că Londra a terminat pe primul loc în ” pregătirea tehnologică, influenta economică, și poarta de acces al orașului “, ceea ce dovedește că a devenit un centru de putere economică înfloritoare.

New York ” continuă să arate consistență puternică în cele mai multe din categoriile alese, cu toate acestea, Big Apple a terminat pe locul al doilea în Singapore, urcând patru locuri.
Cu toate acestea, a primit note mici, pentru costurile sale de viață -cea mai mare a cincea din cele 30 de orașe studiate – și are cele mai mari costuri de transport. Cu toate acestea, potrivit unui studiu realizat de YouGov, restul Regatului Unit consideră că nu beneficiază de economie revitalizată a capitalei.

Doar 24 % dintre cei intervievati, şi care trăiesc în afara Londrei au crezut că au beneficiat de comunitatile lor locale, cu toate că 66% au admis că centrul de putere economică de capital a fost bun pentru economia națională.

http://www.ibtimes.co.uk/london-crowned-top-city-opportunity-ahead-new-york-singapore-1449167

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 23