HSBC da dividende

hsbc-set-axe-more-jobs-save-1bn

HSBC da dividende
Directorul executiv al HSBC, Stuart Gulliver, a promis pentru că va acorda dividendele , pentru al cincilea an consecutiv, în ciuda restructurării pe care banca a fost nevoită să o facă. Vorbind acționarilor la reuniunea anuală a băncii, Gulliver a declarat că HSBC intenționează să crească plățile de dividende, pe fondul incertitudinilor de reglementare și programul de reducere a costurilor .
” În timp ce există în continuare incertitudini pentru întreaga industrie cu privire la cerințele de capital finale stabilite de autoritățile de reglementare, planul nostru este ca dividenda să continue să crească, așa cum se întâmplă în fiecare an din 2009 încoace”, a spus Gulliver .

La inceputul acestei luni, HSBC a dezvăluit, în ultima declarație de management interimar, că profitul pe primul trimestru 2014 inainte de impozitare a scazut la 6,8 miliarde de dolari, comparativ cu $ 8,4 miliarde in aceeasi perioada a anului trecut. Profit de bază înainte de impozitare a scăzut, de asemenea, cu 13% la $ 6.6bn, comparativ cu $ 7.6bn in primul trimestru al anului 2013.

http://www.ibtimes.co.uk/hsbc-promises-boost-dividends-despite-40000-job-cuts-unit-sales-1449757

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 32