FURNIZOR DE ENERGIE ELECTRICA SE DECUPLEAZA

 

48823126

Furnizorul Enervie se decuplează

Revoluția energiei electrice din Germania oferă un surplus de energie electrică. În plus, din sudul Europei vine o cerere scăzută ca urmare a măsurilor de austeritate. Iar pentru furnizori aceasta este o problemă semnificativă. Iar acum o companie vrea să se decupleze.

Micul furnizor Enervie din Südwestfalen critică revoluția energetică. Compania din Haga, cu aproximativ 400.000 de clienți, a anunțat că va închide toate centralele sale electrice doarece acestea conduc la pierderi de milioane. Dar atâta vreme cât furnizorul este implicat în furnizarea de energie electrică în zonă din poziția unui furnizor major, a cărui retragere ar provoca destabilizarea alimentării cu energie a regiunii, compania este nevoită să încerce să compenseze aceste pierderi.

Este un pas spectaculos, care ar putea provoca efecte la nivel național. Deoarece multe utilități publice și utilități municipale din Germania suferă în prezent datorită prăbușirii prețurilor la electricitate. De multe ori municipalitățile fac eforturi mari pentru a achiziționa echipamente avansate, pentru că în anumite localități precum Mainz, Mannheim, Würzburg sunt deja înregistrați pentru dezafectare un număr mare de furnizori.

Enervie a înregistrat doar în anul 2013 pierderi în valoare de 50 milioane de euro pe baza producției de energie prin metode convenționale, pe gaz și cărbune. Se preconizează că dacă furnizorul ar opri instalațiile pentru a opri pierderile, consumatorii s-ar putea trezi în beznă pentru mai mult de 24 de ore în fiecare lună.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Versorger-Enervie-will-den-Stecker-ziehen-article12894466.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 21