130 de ani de concurenta continua

kaufhaus-kaufhofa

Garanția joburilor pentru toți angajații Kaufhof

Dacă va fi cum vrea firma austriacă Signa, proprietară a Karstadt, aceasta și Kaufhof vor lucra în curând sub același acoperiș. Pentru a licita mai mult decât concurenții, ei oferă promisiuni cuprinzătoare privind locațiile și locurile de muncă.

În cursa licitărilor pentru Kaufhof, proprietarul Karstadt, Signa, dă o garanție că toate joburile vor fi păstrate, dar și toate locațiile existente în prezent. Oferta Signa include o garanție de ani de zile pentru păstrarea tuturor angajaților, dar și filialelor Karstadt și Kaufhof, declară șeful Karstadt și managerul Signa, Stephan Fanderl pentru Bild am Sonntag.

Cu ambele firme aflate sub aceeași conducere, se poate controla mai ușor oferta de produse și se pot oferi aceleași sortimente diferite în de două ori mai multe locații, spune Fanderl, care este de asemenea administratorul Signa Retail. În cazul în care se va aduna conducerea comună sub același acoperiș, Signa va lucra simultan cu ambele denumiri. Numele de Kaufhof nu va dispărea pur și simplu.

Economiile obținute ar fi din nou investite, continuă Fanderl. Prin uniunea Karstadt și Kaufhof va reieși un gigant comercial cu 38.000 de angajați și 219 depozite. Karstadt estimează preluarea concurenților la 2,9 milioane de euro. Ambele depozite se află de 130 de ani într-o concurență continuă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Jobgarantie-fuer-alle-Kaufhof-Mitarbeiter-article15249771.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =