UNIVERSAL CREDIT INCURAJEAZA MUNCA SI REDUCE FRAUDA, POATE VAD SI-AI NOSTRI

_75660216_75651876

Politica Universal Credit se extinde
Noul beneficiu social în Regatul Unit, Universal Credit, care înlocuieşte șase dintre principalele beneficii bazate pe testarea mijloacelor și credit fiscal, se va extinde rapid în restul anului 2014.
Noul serviciu, care este deja disponibil în 10 zone din Anglia, Scoția și Țara Galilor, va continua să se extindă in nord-vestul Angliei de luni, 23 iunie 2014.

Universal Credit va lansa Jobcentres în partea de nord-vest până când întreaga regiune este acoperită. În total, 90 Jobcentres, sau 1 din 8 Jobcentres din Marea Britanie, va oferi servicii de îndată ce extinderea din nord-vest va fi finalizată.

Solicitanții vor beneficia de stimulente de muncă mai bune în cadrul Universal Credit. Oamenii sunt capabili să se deplaseze în și în afara locului de muncă mai ușor, și Universal Credit oferă Jobcentres, acces instant la HMRC, astfel încât oamenii să primească dreptul la suma de sprijin pentru progres în muncă.
În zonele în care Universal Credit nu este încă disponibil, locurile de muncă beneficiază deja de alte aspecte ale transformării culturale, ca parte a planului economic pe termen lung al guvernului.

Sistemul Universal Credit, fuzionează șase beneficii de lucru: indemnizație, în funcție de venituri, ocuparea forței de muncă în funcție de venit, loc de muncă şi o alocație de sprijin, ajutor de venit, credit fiscal pentru copii, credit fiscal de lucru și beneficiul unei locuințe – într-o singură plată. O schimbare de anvergură proiectată pentru a încuraja munca și pentru a reduce frauda.

http://www.bbc.com/news/uk-politics-27934566

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 39