145 DE MILIOANE DE DOSARE VIRTUALE FURATE DE PE EBAY

urn-newsml-dpa-com-20090101-140522-99-04102-large-4-3

Statele Unite și atacul asupra Ebay
După atacul hackerilor pe site-ul de licitații online eBay, cel puțin trei state americane au lansat investigații. Poate dacă dețineți cont pe această platformă, veți dori să vă verificați setările de cofindențialitate. Hackerii au capturat mai multe date ale utilizatorilor decât s-a reușit vreodată.

După atacul hackerilor împotriva Ebay, cel puțin trei state din SUA au lansat investigații a măsurilor de protecție a datelor la retailerul online. Un purtător de cuvânt al procuraturii din Illinois a subliniat joi aceste investigații în Florida și Connecticut. Această investigație cuprinde circumstanțele furtului de date, aranjamente de securitate a grupului. Numărul utilizatorilor afectați și răspunsul față de atacul cibernetic.

Un purtător de cuvânt al Ebay nu a comentat cu privire la detalii. Furtul a 145 de milioane de dosare virtuale cu informații este una din cele mai mari reușite de acest gen înregistrate vreodată. Grupul a recomandat tuturor utilizatorilor să își schimbe imediat parolele.

http://www.focus.de/finanzen/recht/nach-datenklau-us-staaten-ermitteln-wegen-hackerangriff-gegen-ebay_id_3866228.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 32