APPLE intra pe piata aplicatiilor de business impreuna cu IBM

4-format14

IBM și Apple versus Microsoft
Gigantul Microsoft, părintele Windows domină afacerile către companii. Pentru a ataca acest bastion, foștii inamici de moarte Apple și IBM colaborează. Nu este planificat nimic mai puțin decât redefinirea muncii.

Foștii rivali Apple și IBM își unesc forțele pentru un atac asupra gigantului software Microsoft. Ambele doresc să riște mai mul în afacerile cu companii. Peste 100 de noi aplicații iPhone și iPad sunt concepute pentru a reprezenta diferite procese de afaceri.

În plus, IBM intenționează să ofere în mod special dispozitivelor Apple servicii presonalizate de Cloud pe care să le vândă deținătorilor de iPhone și iPad. Astfel încât ambele să ia un bastion al gigantului Microsoft.

Obiectivul general a fost de a integra smartphone-urile și tabletele Apple ferm în procesul de luare a deciziilor, a declarat șeful IBM Ginii Rometty pentru New York Times. Pentru asta se vor dezvolta programe speciale de evaluare a companiilor care vor avea baza de date legată de serviciul de cloud al IBM. Acestea vor fi disponibile din toamnă împreună cu sistemul de operare iOS 8. Șeful Apple, Tim Cook, a vorbit despre o piatră de hotar.

IBM mai poate deschide și alte uși pentru Apple. Grupul este furnizor important de servicii IT și furnizor de echipamente tehnologice. Astfel ar putea fi, de asemenea, un important canala de distribuție pentru Apple.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/IBM-und-Apple-planen-Attacke-auf-Microsoft-article13221011.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 72