16 MIL EURO LA CJ

646x40416 MIL EURO LA CJ

Luni, 31 martie, Consiliul Judeţean a aprobat un proiect pentru contractarea unei linii de credit de 16 milioane de euro.

Banii sunt pentru plata contribuţiei CJ la derularea a cinci proiecte cu finanţare europeană: extinderea şi modernizarea Aeroportului (30 milioane lei), Sistemul de Management Integrat a Deşeurilor (30 milioane lei), construirea unei centrale pe biomasă în Săcueni (7 milioane), realizarea unei reţele de comunicare între Bihor şi judeţul Bekes (Ungaria) în bandă largă de internet (0,75 milioane lei), precum şi elaborarea unei strategii pentru alimentarea cu apă şi realizarea de instalaţii şi sisteme unitare de monitorizare a alimentării cu apă în Valea Ierului (4,1 milioane lei).

Contractarea creditului CJ Bihor se va face prin   licitaţie, câştigătoarea va fi  banca ce va oferi cele mai bune condiţii de dobândă şi de termen de rambursare pe 20 de ani, primii 3 fiind perioadă de graţie.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile………sa speram ca nu se vor face reclamatii…..

Intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi, cate unul sub fiecare brat. Trece o femeie pe langa el si spune: – Sunt asa de draguti… cum ii cheama? – Habar n-am. – Sunt baieti? fetite? – Habar n-am. – Dar ce fel de tata esti dumneata? – Nu sunt eu tatal lor cucoana. Eu sunt doar vanzator de prezervative, iar astia sunt doua reclamatii pe care le duc inapoi la firma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =