Sansa lucrului sigur pentru recrutori

capsunari-spania

O firmă din Spania angajeze 800 de români la cules de căpşuni în zona Huelva, începând cu luna februarie 2015, în acest sens urmând să fie organizate selecţii în mai multe judeţe din ţară printre care si judetul nostru  prin AJOFM BIHOR.

Asa cum preciza si directorul acestei institutii, exista sansa ca foarte multe firme autorizate de recrutare sa aiba serios de lucru, cu atat mai mult cu cat conditiile sunt foarte clar enuntate.

Una din condiţiile impuse celor interesaţi este înregistrarea în baza de date a AJOFM ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Actele necesare pentru a fi luaţi în evidenţă sunt o copie după actul de identitate cu o valabilitate de minim şase luni, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie din care să reiasă că este apt de muncă, cazier judiciar şi curriculum vitae. Termenul limită de înregistrare a dosarelor este 15 ianuarie 2015.

Persoanele care vor fi selectate pentru a munci la cules de căpşuni în Spania vor câştiga 39,48 de euro brut pe zi, achitaţi o dată la două săptămâni prin transfer bancar. Cazarea este oferită de către angajator în schimbul achitării sumei de un euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator. Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia contractul. Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere.

Timpul de lucru este de şase ore şi jumătate pe zi, 39 de ore pe săptămână, împărţite în şase zile, a şaptea este zi fiind liberă. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii, iar în decursul celor şase ore şi jumătate de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

—————————————————————————————————————————————-

regular_smile………….Examen în poliție. Subiectul ”Spania și limba spaniolă”.

− Qual es tu nombre? întreabă examinatorul.
− Por que?
− Porque și mai cum?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3