Selina, urgent 2 mil euro inapoi, de ziua blondei si’n saptamina nuntii anului

Luceafarul-Rezidential-Oradea

Doua evenimente de grandomanie romaneasca au tulburat linistea de weekend si inceput de saptamina bihorene.Nunta fetitei d’lui Micula, cu o organizare ce s-a dorit imperios perfecta, ca sa nu spun “imperiala”. la sectiunea participanti, i-a lipsit un invitat special-perechea Modestia si Discretia. Spun asta, pe fondul in care sutele de angajati ai grupului de firme al carui proprietar e chiar tatal miresei, au un salariu egal cu valoarea antreului de la nunta anului in Bihor, poate ca o relativa liniste publicitara ar fi fost mai potrivita si mai benefica socrului mic decat comunicate cu poze pompoase platite, spre a fi publicate in diverse cotidiene locale.

De la primul eveniment trecem la al doiea, adica de la potentiali viitori divortati sa trecem la divortata blonda, Elena Udrea, cu aspiratii prezidentiale care cu un “spate relativ gol” si nu vorbesc vestimentar, si-a afirmat certitudinea locului la Cotroceni ca presedinta a Romaniei chiar in zona President din Felix, acolo unde investitia s-a facut prin sprijinul sau neintermediat si neconditionat.

Efectul unor astfel de “sprijiniri” il gasim si-n “sarutul selinar” ca sa facem o traducere adaptata a cuplului om/companie, adicatelea cuplul “KISS & SELINA”. Ei bine, urmare verificărilor, in iulie curent a fost emisă o decizie în care se stabileste „valoarea estimativă a abaterilor constatate” în ceea ce privește contractele de vânzare-cumpărare vizând terenurile de pe Calea Aradului și din zona Universității din Oradea.

Suma evidențiată de Camera de Conturi a Județului Bihor este de 7.877.623,76 lei ( cca 1,8 mil euro) „contravaloarea terenului pe care nu au fost construite locuințe conform clauzelor contractuale cu SELINA, sustinute atunci de dl Kiss, presedinte CJ Bihor.

In consecinta Camera de Conturi a dispus „reîntregirea patrimoniului județului Bihor cu terenurile care fac obiectul contractelor…” semnate în iunie 2006 si să încaseze „contravaloarea reactualizată pentru acele terenuri pe suprafața cărora nu au fost demarate lucrările construcției de locuințe” de la firma Selina, aflata de altfel in insolventa. Fara alte comentarii….

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile,,,,,,,,,caci tocmai s-a terminat o nunta in care cineva a devenit sot…

Un tip îşi găseşte nevasta în pat cu cel mai bun prieten al său.

Scoate puşca din dulap şi-l omoară pe loc.

Nevastă-sa:

– Cu o aşa atitudine, ai să rămâi fără prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 53