Germanii sunt înfometați de SUV-uri

46672372

Germanii sunt înfometați de SUV-uri

Tot ce poartă caracterele Q, X ori Cayenne, Touareg sau Macan promite automat libertate, securitate și o imagine câștigătoare. Nu e de mirare atunci că statisticile de mașini noi înmatriculate sunt tot mai cuprinzătoare de branduri de SUV-uri. Dar cât se va mai menține acest trend?

Deja în Biblie se spune că după acțiuni îi veți cunoaște, iar după această înțelepciune s-ar putea cunoaște și cumpărătorii germani de automobile, pentru că aceștia se cunosc după mașinile lor. Iar în general germanii aleargă tot mai mult după Sport Utility Vehicle, ce sunt mari și înfometate.

Aproximativ fiecare al cincilea autoturism nou înmatriculat în Germania este acum din categoria SUV-urilor, iar acest lucru se petrece în condițiile în care locurile de parcare de la Supermarket-uri și mall-uri sunt tot mai aglomerate și deci există motive pentru renunțarea la astfel de vehicule. Și deși sunt văzute ca mașini de bărbați macho, adesea sunt conduse de sexul delicat, de multe ori în drumul către școli sau grădinițe. Ori că mergeți pe câmp, în pădure sau pe autostradă, cel mai adesea le veți vedea în Germania tocmai lângă terenurile de golf.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-sind-im-SUV-Fieber-article13756876.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 21