2 Mil $, pretul unei cine cu Warren Buffet

Warren-Buffett

Chinezi licitează pentru „Power Lunch”

Un prânz cu miliardarul american Warren Buffett are în mod tradițional un preț ridicat. Pentru un dezvoltator chinez de jocuri discuțiile de la o friptură și un vin roșu valorează nici mai mult nici mai puțin de două milioane de dolari. În comparație cu prețurile anului precedent, aceasta reprezintă o adevărată afacere.

Rezervarea pentru unul din cele mai scumpe prânzuri din lume s-a încheiat: Licitația pentru prânzul “Power Lunch”, ce are loc o dată pe an pentru o cauză bună și împreună cu celebrul investitor american Warren Buffett, și-a găsit cumpărător. Licitația s-a încheiat vineri pe platforma comercială Ebay cu o sumă de 2.345.678 dolari, circa 2,1 milioane de euro.

Iar victoria aparține potrivit rapoartelor media dezvoltatorului de jocuri online Dalian Zeus Entertainment. Din anul 2000 fanii Buffett pot să se apropie de idolul lor într-un restaurant newyorkez la un prânz cu friptură și vin roșu. Banii adunați merg la organizația pentru caritate mondială Gilde, pentru sprijinirea persoanelor fără adăpost și a altor nevoiași din San Francisco.

Ofertele câștigătoare au urcat pe parcursul anilor de la 25.000 de dolari până la 3,5 milioane. Anul trecut Power Lunch a adunat 2,2 milioane de dolari. Pentru a-și arăta devotamentul, Ted Weschler a arătat faptul că mesele cu Warren Buffett din anii 2010 și 2011 au adunat în total peste cinci milioane de dolari. Iar acest guru financiar s-a descurcat atât de bine încât Buffett l-a numit manager la firma sa de investiții Berkshire Hathaway.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Chinese-ersteigert-Power-Lunch-article15247486.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 58