20 de milioane de nemti au probleme cu aruncatul unui pliant

Snapshot 2014-08-11 17-53-21

Cearta cu Poșta Germană
Cei mai mulți germani cunosc reclama actuală a Poștei Germane, “Einkauf aktuell” (cumpără acum). Iar unii sunt deranjați de faptul că acest instrument publicitar este învelit în folie. Un tânăr din Bayer-ul de sud vrea să facă ceva în legătura cu asta.

Aproape toată lumea din Germania știe reclama Einkauf Aktuell. Sâmbătă, acest pliant a apărut în căsuțele poștale a peste 20 de milioane de gospodării. Cine a primit pliantul și vrea să îl arunce în containerul special pentru hârtie are o problemă. Broșura este învelită într-o folie de plastic.

Dar pe de altă parte, acum apare un tânăr de 18 ani din sudul landului Bayer și se ceartă cu Deutsche Post care a trimis reclama. Fabian Lehner de la Simbach, aproape de granița cu Austria spune că este destul de rău că nu ne putem apăra în fața publicității. Dar faptul că broșura este învelită în folie nu intră în această categorie.

Pare o luptă între David și Goliat. Timp de peste două luni, aceste reclame au fost introduse negreșit și în căsuța poștală a lui Lehner. Dar nu se poate pur și simplu să le arunci, pentru că plasticul se aruncă în containerele de culoare galbenă, iar hârtia în containerul special, spune acesta. Acesta consideră că este inacceptabil pentru mediul înconjurător ca atât de mult plastic să fie irosit.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/18-Jaehriger-streitet-mit-Post-um-Werbefolie-article13394131.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 8