Cifre bune din Cloud

MArk-Hurd

Cifre bune din Cloud

Rocade de personal, litigii, toate acestea sunt acum de domeniul trecutului. Oracle face lucruri bune în afacerile cu Cloud. Achizițiile de miliarde se merită acum, iar divizia compensează punctele slabe din alte sectoare. Brokerii sunt fericiți.

Grupul de software Oracle nu a dezamăgit prin cel mai recent raport trimestrial. Pentru prima dată de un an de zile concurentul SAP a raportat și venituri dar și un profit mai mare decât se aștepta. Puternicul plus în cifra de afaceri este mulțumită afacerii puternice cu Cloud a companiei.

Pentru al doilea trimestru concernul software american a avut un plus în cifra de afaceri, după închiderea bursei, de 9,6 miliarde de dolari, ceea ce corespunde unui plus de 3,5%. Serviciile pe internet au crescut prin urmare cu 45% la 516 milioane de dolari. Deci reprezintă o mică parte din veniturile Oracle.

Profitul net a scăzut la 2,5 miliarde de la 2,55 miliarde, dar a rămas neschimbat prin raportul său de 0,56 de dolari pe acțiune. Acțiunile Oracle au răspuns la mesaj în piața post-tranzacționare cu un salt de preț de 4,3%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Oracle-ueberrascht-mit-Umsatzplus-article14180866.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 6 =