VW atinge pragul magic

3n1q2901

VW atinge pragul magic

Concernul VW a făcut primul anunț pentru anul trecut în cursa pentru coroana magică. În 2014 au fost produse pentru prima dată zece milioane de autovehicule. Va licita mai mult liderul mondial Toyota?

Grupul Volkswagen a spart baeriera de zece milioane de vehicule vândute anul trecut. Acest lucru reiese din cifrele publicate pe branduri individuale. Brandul de bază VW a înregistrat al zecelea record consecutiv de vânzări în ciuda unei slăbiciuni vizibile de la sfârșitul anului.

În 2014 livrările de mașinin din întreaga lume cu logo-ul VW a crescut la aproximativ 6,12 milioane. Asta este față de 2013 un ușor surplus de 1,6%.VW, cu modele precum Golf, Passat sau Polo reprezintă baza de venit în concernul format din douăsprezece mărci.

În ciuda recordului la final de an marca a atras îngrijorări. După ce vânzările s-au redus deja în luna noiembrie comparativ cu aceeași lună a anului precedent cu patru procente și cele 529.500 de mașini din decembrie 2014 au fost de asemenea afectate de un minus, de această dată un minus de 2,4%.

După calculele agenției de știri financiare dpa-AFX, o stagnare în China este principalul motiv. Împărăția estului ține loc pentru 45% din livrările de la nivel mondial. Iar creșterea din China a scăzut în decembrie la 10%, chiar dacă în restul anului erau obișnuite rate de creștere mai mari. Șeful pe vânzări Christian Klingler a spus că, condițiile deosebite de pe piață sunt susceptibile de a continua în anul 2015.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/VW-knackt-die-magische-Marke-article14292071.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 48