Călătoriile tot mai căutate

 

49987117

Călătoriile tot mai căutate

Război civil în Ucraina, teroare în Orientul Mijlociu, Ebola în Africa de Nord. Turiștii germani nu lasă crizele de la nivel mondial să le strice vacanțele. Iar pentru a ajunge la destinația lor preferată nu trebuie să călătorească departe.

Cine a vrut să își rezerve o vacanță în ultimul an a trebui să se adapteze după o hartă a crizelor. Călătoriile în Europa de Est au fost umbrite de criza din Ucraina, Israelul de reizbucnirea recentă a conflictului din Gaza, iar în Africa de Vest virusul Ebola a făcut ravagii. Deși lumea în general pare să fi devenit incertă, pofta de a călători se dezvoltă în același ritm.

Anul trecut germanii au cheltuit cu peste două procente mai mult pentru vacanțele lor. Vânzările din industrie au ajuns la aproximativ 25,8 miliarde conform estimărilor asociației germane de călătorie (DRV). Numărul turiștilor a rămas stabil la un nivel înalt. Târgul de călătorie Caravan, Motor und Touristik (CMT), care începe pe data de 17 ianuarie la Stuttgart și care va fi flancat anul acesta de parteneri din Seychelles și România, va beneficia potrivit organizatorilor de un număr record de vizitatori. Târgul este complet rezervat. Și aproximativ 220.000 de vizitatori sunt așteptați.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Reiselust-haelt-an-trotz-Kriegen-und-Ebola-article14295821.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 89