Bitcoin urmează un roller coaster

2014-03-05T152356Z-1205691042-GM1E99J0AHK01-RTRMADP-3-BITCOIN-FLEXCOIN

Bitcoin urmează un roller coaster

De parca azi nu ar fi fost deajuns cu francul elvetian iata ca si Bitcoin provoacă din nou agitație. Moneda digitală câștigă din nou în raport cu dolarul SUA după ce anterior a pierdut puternic. Din moment ce recent marile companii oferă plată în Bitcoin.

Moneda digitală Bitcoin are din nou fluctuații puternice. Prețul tranzacționării sale în dolari a scăzut cu peste 30% în termen de câteva zile de la aproximativ 260 de dolari la 170 de dolari pe Bitcoin.

Joi prețul a crescut din nou și a ajuns la valoarea de 200 de dolari, demonstrat de cifrele site-ului web CoinDesk, care urmărește tranzacțiile cu Bitcoin de pe mai multe platforme. Prețul va continua să varieze chiar și pe termen scurt pentru că piața este condusă de speculatori, declară analistul Gil Luria de la Agenția de Știri Bloomberg Financial.

Bitcoin ar trebui să permită plăți care să funcționeze independent de guverne și bănci. Noi unități monetare sunt calculate în format digital și pot fi tranzacționate online.

În ultima vreme de asemenea marile companii au început să ofere plăți în Bitcoin. Astfel, clienții pot cumpăra reviste ale editurii SUA Time, cu moneda digitală. În același timp, Bitcoin sunt controversate în parte datorită unor fluctuații puternice. Moneda digitală poate fi schimbată în mod anonim și prin urmare este folosită de asemenea de infractori.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bitcoin-faehrt-Achterbahn-article14326921.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 55