3 lucruri pe care oamenii de success le stiu despre relatiile sanatoase


1.Relațiile sănătoase completează obiectivele tale de viață; nu deraiaza concentrarea.
De prea multe ori în viață, încercăm să justificam o relație. Suntem atrasi de cineva frumos. Aceste persoane ar putea avea anumite lucruri care ne atrag la ei sau credem că vom obtine o anumită oportunitate cu ei în viitor. Noi formam relatii cu oameni care nu ne completează unde ne aflam în viață, și în cele din urmă, defavorizează obiectivul nostru.
Știi că relațiile din viața ta sunt importante. Acestea au puterea de a ucide motivația și a indeparta ceea ce te-a inspirit facandu-te sa urmaresti o viață mai semnificativa. Aceste relații ar trebui să fie aliniate cu ceea ce crezi și doresti să realizezi. Nu compromite sau cauta scuze. Viața este prea scurtă pentru a lăsa pe cineva sau ceva sa te indeparteze de la a lua măsuri și de a face mutari în viața ta.
2. Relațiile sănătoase nu te fac sa te simti folosit.
Nu am de gând să-ți spun că toate relațiile din viața ta ar trebui să fie reciproc avantajoase. Acest lucru ar fi nerealist. Dar niciodată nu ar trebui să ai sentimentul că singurul motiv pentru care o anumita persoană este în viața ta se datorează faptului că doreste ceva de la tine.
Este nevoie de o înțelegere puternică de sine si de sentimentele tale pentru a vedea adevărul. În cazul în care in relație te implici în mod constant oferindu-i timp și energie fără recunoaștere sau apreciere, atunci s-ar putea sa fii într-o situație în care esti utilizat. Scoate acele tipuri de relații din viața ta.
3. Relațiile sănătoase încep cu o relatie sanatoasa cu tine.
Relațiile sănătoase încep cu ceea ce crezi și simți despre tine. Sa te iubesti pe tine este real și foarte important. Dacă nu ai o parere sanatoasa despre tine, vei atrage relatii nesanatoase in viata ta. Trebuie să te cunosti și sa te iubesti; stima de sine trebuie să fie puternica.
Dacă nu atragi nimic altceva decât relații nesănătoase în viața ta, acorda-ti ceva timp pentru a examina sentimentele și relația ta cu tine. Fii cinstit cu privire la zonele din viata ta pe care doresti să le modifici și începe să faci primii pași. Invata sa te iubesti si nu tolera relații nesănătoase.
Călătoria spre succes nu este ușoara. Relațiile din viața, fie te vor ajuta sa ajungi la nivelul următor, fie te vor tine in loc de la potențialul tău neexploatat. Ai de ales. Nimeni nu iti poate spune cum să-ți trăiești viața sau cui ar trebui sa ii permiti sa faca parte din ea. Fa alegeri inteligente și alege relațiile care te vor ajuta să trăiesti genul de viață care iti oferă fericire.
http://www.success.com/blog/3-things-successful-people-know-about

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 78 =