32 KG/NEAMT

  • onlineImageFiecare neamț mănâncă 32 de kg de dulciuri

Dulciurile te fac fericit și nu numai dacă ești consumator. Profită de asemenea și cele 220 de companii germane din industrie care beneficiază de o dragoste constantă pentru ciocolată, urși de gumă și altele. Cu cât veniturile cresc, la fel se întâmplă și cu consumul pe cap de locuitor.

 

Nemții nu se pot desprinde de dulciuri. Cu 32,3 kg pe cap de locuitor, consumul de produse de cofetărie a crescut cu 1,4% anul trecut, conform Asociației Federale a Patiserilor Germani la cel mai mare târg de cofetărie din lume, ISM.

 

La târg vor fi prezenți aproape 1500 de expozanți iar vizitatorii pot afla din 26 până în 29 ianuarie noile tendințe din industria de patiserie și să guste din preparatele oferite. După o creștere a prețului cu 1,6% anul trecut, conform estimărilor anul 2014 ar putea să se bucure de cel puțin aceeași creștere.

 

Cele exact 220 de companii din industrie și-a crescut anul trecut veniturile cumulate cu 2,8%, la aproape 12,5 miliarde de euro. Aproape jumătate dintre produse au fost exportate în străinătate. Producția a crescut cu 3,7% la 3,96 milioane de tone. Producătorii se așteaptă la o creștere mai ales înainte de viitoarea cupă mondială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 72