350 de banci de odihna noi vor fi amplasate pe toata raza orasului


Primaria Oradea, prin Directia Tehnica, a finalizat la sfasitul spatamanii trecute, caietul de sarcini necesar pentru demararea procedurii de achiziție pentru bănci de odihnă.

În total, se vor achiziționa 350 de bănci (la fel ca anul trecut), care vor trebui să îndeplinească următoarele caracteristici: L – 1,8 m, l – 38 cm, înălțimea șezutului – 42 cm și înălțimea băncii – 79 cm. Băncile vor trebui să aibă profile metalice de oțel, zincate termic și vopsite în câmp electrostatic.

Totodată, elementele din lemn vor trebui să fie din esență tare (stejar), șlefuite și tratate cu straturi de protecție împotriva umidității și razelor ultraviolete, cu două straturi de baiț și două de ceară, se arata intr-un comunicat al Primariei.

Totodata, Primaria anunta ca cele 350 de banci vor fi amplasate pe toata raza orasului Oradea respectiv pe b-dul Dacia, str. Doinei, Bumbacului, Transilvaniei, Tușnadului, b-dul D. Cantemir, dar si la locurile de joaca pentru copii care urmeaza sa fie reabilitate: Parcul Ghibu, str. Secarei (Oncea), str. Aluminei, str. Sovata, dar și de-a lungul trotuarului de acces la pasajul de sub calea ferată care leagă b-dul Ștefan cel Mare și str. Secarei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =