3d tango

_75053375_75053370

Google lansează tableta imagistică 3D
Potrivit unor rapoarte, o tabletă computer capabilă să capteze imagini 3D va fi lansată de către Google. Wall Street Journal, citând surse apropiate companiei, spune că 4.000 de dispozitive vor fi fabricate luna viitoare. Tableta va avea două camere, în faţă şi în spate, şi un software avansat de imagistica. Google a declarat că nu va comenta ” zvonurile și speculațiile “.
Dar, în luna martie, Google a prezentat Proictul Tango, un efort de a aduce tehnologia 3D dispozitivelor sale portabile. Tehnologia face uz de senzori infraroșu pentru a măsura împrejurimile.

În timp ce capacitatea de a crea imagini 3D cu dispozitive mici, nu este deloc o performanţă tehnologică nouă, strategia Google este de a valorifica hardware-ul pentru a contribui, printre altele, eforturilor sale de cartografiere. De exemplu, dispozitivele ar putea fi utilizate pentru a crea rapid o hartă 3D în medii de interior. Potrivit Wall Street Journal, tableta 3D va prezentată în conferința anuală a dezvoltatorilor Google, la sfârșitul lunii iunie .

http://www.bbc.com/news/technology-27538491

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =