4 motive pentru care ar trebui sa iti duci cainele la locul de muncă în fiecare zi

Un câine la birou nu este doar o condiție prealabilă pentru un startup la modă. Fie că biroul este acasă pe canapea sau într-un decor tradițional corporativ, avand in jur un animal de companie cu patru picioare poate neutraliza situații de stres și încuraja productivitatea.

Compania prietena a animalelor, URBN (care include branduri precum Anthropologie și Urban Outfitters) a permis animalelor de companie în birou, de cand acestea le-au deschis porțile în City Center, Philadelphia, și din nou, atunci când s-au mutat la Navy Yard. Compania are câteva sute de câini in locatie.

„A fi capabil sa aduci cainele la locul de muncă ajută sa iti faci viața un pic mai puțin stresantă ca proprietar de câine“, spune Bridget McCrory, purtătorul de cuvânt URBN. „Este nevoie de planificare si stres, care vine cu timpul acordat de tine in fiecare zi de lucru pentru a putea merge acasă sa lasi câinele afară.“ De asemenea, există linii directoare pe care angajații și câinii lor trebuie să le urmeze.

Dar, în cazul în care ai nevoie de o convingere mai mare, citeste beneficiile aducerii cainelui la munca.

1. Reduce stresul și crește fericirea.
Un studiu realizat in 2012 la Universitatea Virginia Commonwealth arata ca angajati de la o companie de producție din SUA, care au adus câinii la locul de muncă s-au simțit mai puțin stresati pe tot parcursul zilei decat cei care nu i-au adus. Ei au avut, de asemenea, nivelurile de cortizol mai mici (hormonul care provoaca stresul) decat omologii lor.

2. Renunți la comunitate.
Un parteneriat cu adăpostul de animale sau organizație locală a animalelor este extraordinar pentru afacerea ta, poate imbunatati vizibilitatea companiei tale pe piață. În plus, este un mare spărgător de gheață conversațional și arată partea mai moale a companiei.

3. Sustii o cauză nobilă.
Prin participarea la un astfel de eveniment de o zi, compania ta demonstreaza beneficiile de proprietate pentru animale de companie și încurajează oamenii să adopte sau salvarea animalelor din adăposturi.

4. Este un cadou minunat.
In aceste zile, multe companii scad beneficiile costisitoare ale angajaților. Oferind o zi specială pentru angajați in care pot sa aducă animalele la companie poate fi un mod rentabil pentru a adăuga beneficii.

http://www.success.com/article/4-reasons-you-should-bring-your-dog-to-work-today-and-every-day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 80