4 tactici pentru a crede în tine însuți


1. Faceti pași mici cu o perspectivă pe termen lung.
Multi dintre noi suntem nerabdatori cu noi insine. Vrem rezultatele finale, lucrurile cu care putem sa ne laudam. Dar unii oamenii sunt paralizați de rezultatul final. Este ușor să visezi ca ai putea alerga cel putin de gtrei ori pe săptămână sau ai putea face 500.000 dolari pe an în venituri pasive. Unii oameni vor visa la aceste lucruri, dar niciodată nu vor acționa. Faceți pași mici, cum ar fi alergatul o dată pe săptămână sau castigul a 1000 $ pe lună pe lună, ținând cont în același timp de obiectivele pe termen lung.
2. Pregătiți-vă cum nu vă puteți imagina.
Câteva exemple ar fi:
-Daca visul vostru este imposibil de realizat din lipsa resurselor financiare, de exemplu, nu va dati batuti, incepeti prin a castiga bani din abiligtatile pe care le detineti.
-Studiati orice care va poate duce mai aproape de visul vostru
-Munciti din greu si nu renuntati
3. Nu cedati in fata criticilor.
Cea mai bună tehnică este cooptarea criticilor, spunând: “Știi ce, ai putea avea dreptate. Nu am nici o idee dacă acest lucru va funcționa. Dar cred că trebuie sa incerc, nu? Dacă ai fi in locul meu, ce ai face?
4.Fiți atenți de cine vă înconjurați.
Adevărul este că cei mai buni oameni din industria voastra știu lucruri pe care voi nu le stiti. Ei pot deschide ușile pe care voi nu le puteti. Ei au învățat nu doar tactici, ci și cunoștințe psihologice pe care voi nu le-ați învățat. Ar fi ușor să stai cu aceiași oameni pentru tot restul vieții tale. Sau puteți să vă provocați și să savurați tot ceea ce, cei mai experimentați va pot oferi.
http://www.success.com/blog/4-tactics-for-believing-in-yourself

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 14