De săptămâna viitoare, la nemti, prime pentru automobile electrice

f635f2badae430de743f28f49de9d744

De săptămâna viitoare cumpărătorii germani de automobile electrice vor putea înainta o cerere de subvenționare. Cu toate acestea, automobilul este eligibil doar dacă a fost cumpărat după data de 18 mai anul acesta.

Primele germane pentru cumpărarea de automobile electrice au trecut și de ultimul obstacol. Comitetul de buget al Bundestag-ului a aprobat subvențiile, prin care guvernul și industria auto vrea să amelioreze vânzările proaste ale mașinilor electrice.

Va dura însă încă o săptămână până ce primele vor putea fi contractate online la autoritatea corespunzătoare Bafa. Această măsură pentru automobilele electrice se aplică doar de a doua zi după ce a intrat în Monitorul Oficial Federal. Cererile pot fi înaintate de cetățeni, firme, fundații, corporații și asociații, pe numele cărora s-a înmatriculat recent un automobil nou.

Guvernul federal și industria auto își vor împărți costurile campaniei, în valoare de 1,2 miliarde de euro. Pentru automobile complet electrice cu propulsie pe baterii există un bonus de “protecție a mediului” de 4000 de euro, din care 2000 de euro de la guvernul federal și 2000 de euro de la producător. La automobilele hibrid, care sunt încărcate de la priză dar au și un motor cu ardere internă care compensează, se va acorda suma de 3000 de euro.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Antraege-ab-naechste-Woche-moeglich-article18016771.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 87