53.000 de euro/an pentru un post pe care nimeni nu-l prea vrea

22/3/0*scanned by photocd*PHOTOGRAPHER:NICK HOLT- DEPT:FEMAIL - CAPTION:HATCHERY SPECIAL IN DEVON

Incredibil! Care este jobul plătit cu 53.000 de euro, pe care nimeni nu îl vrea

Una dintre cel mai bine plătite slujbe din Marea Britanie s-a dovedit a fi şi cea mai puţin căutată. Chiar dacă salariul este unul extrem de mare: 40.000 de lire sterline, echivalentul a 53.000 de euro!

Potrivit dailymail.co.uk, cel mai bine plătit job din Marea Britanie este ocolit de mai toţi şomerii, chiar şi de imigranţi. Ce presupune această slujbă, recompensată cu 40.000 de lire sterline pe an? Angajatul trebuie să examineze până la 1200 de păsări pe oră într-o crescătorie. Mai precis, timp de 12 ore respectivul analizează faţa şi spatele păsărilor, pentru a determina sexul.

De asemenea, există şi un target al acstui post: analiza angajatului trebuie să 97-98% corectă, iar numărul de păsări examinate să încadreze între 800 şi 1200 de bucăţi.

Se oferă chiar şi cursuri de pregătire, care durează până la 3 trei ani. Cu toate acestea, nu prea există CV-uri depuse la fermele de profil, pentru acest job. Dacă în Marea Britanie, această meserie este prost văzută, în Asia această meserie este foarte vânată.

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 64