7 moduri de a te distra fără a cheltui bani

Bani sunt întotdeauna elefantul din cameră. Indiferent dacă suntem faliti, încercăm să economisim mai mult sau doar încercăm să cheltuim mai puțin, cu toții avem probleme proprii de bani. Este singurul lucru care nu ne ajunge niciodată; Vom avea întotdeauna nevoie de mai mult. Dar cum ne putem distra fara un buget dacă se pare că totul are un preț?

1. Citiți.
Nu neaparat o carte, deși este o modalitate excelentă și productivă de relaxare. Citiți ziarul local și alte publicații locale, online și offline. Multe au calendare comunitare cu o listă de evenimente care au loc în zona in care va aflati, de la concerte la festivaluri de mancare până la prelegeri și multe altele. Scanați articole asemănătoare pentru un singur cuvânt cheie: gratuit. S-ar putea să nu fie ceea ce ați ales mai întâi și ar putea să vă impună să ieșiți în afara zonei de confort, dar când este ceva rău sa încercați ceva nou?

2. Organizați o noapte de film.
Dacă nu doriti să ieșiți, prietenii pot sa vina la voi. Găzduiți o noapte cinematografică, iar fiecare oaspete aduce un fel de mâncare sau gustare pe care. Dacă vreți să faceți o zi în schimb, alegeți o serie și stabiliți-vă un maraton.

3. Iesiti

Luați motocicleta sau bicicleta și faceti la o plimbare în jurul cartierului. Dacă nu aveți o bicicletă, puneti-va pantofii sport și mergeți la plimbare, pe jos sau alergati. Activitățile ca acestea nu sunt doar un exercițiu bun pentru corpul vostru există și alte beneficii pentru sănătate, precum faptul că reduce stresul și îmbunătateste starea de spirit, și totul este gratuit.

4. Voluntariatul
Voluntariatul pentru o cauza nobila sau o organizație locală este bun pentru suflet (și pentru portofel). Potrivit unui studiu realizat de psihologul social Jorge A. Barraza, dr. Ph.D., și neurologistul Paul J. Zak, Ph.D., atunci când oamenii sunt empatici, 47% mai multa oxitocină (cunoscută și sub numele de hormon senzitiv) este eliberată in creier.

5. Căutați comori.
Verificați vânzările de șantier în zona voastra- chiar dacă nu sunteți interesat să cumpărați ceva pentru voi. Căutați ceva care pare curios, duceți-l acasă și căutați online. Niciodată nu știți când o piesa antica ar putea fi mai bună decât ceea ce ați cumpărat.

6. Invatati.
Multe orașe au muzee cu admitere generală gratuită sau muzee cu zile libere. Aflați dacă muzeele din apropiere vă oferă acces gratuit și petreceți o după-amiază învățând ceva nou.

7.Explorati.
Dacă sunteți în căutarea de ceva distractiv de făcut în această vară, păstrați această listă de idei în minte înainte de a vă scoate portofelul.

http://www.success.com/article/7-ways-to-have-fun-without-spending-money

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =