7 moduri de a transforma visele în realitate

Visele fără acțiune sunt o lume a imaginatiei. Luați în considerare următoarele.
– 96% dintre profesorii de colegiu consideră că au abilități de predare superioare mediei.
– 50% dintre elevii de liceu consideră că vor urma școala de drept, școala medicală sau școala de grad.
Există un decalaj între ceea ce știți sau abilitățile pe care le aveți și informațiile sau abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă actualiza visul? Acesti șapte pași vă vor ajuta.
1. Începeti cu imaginea de final în minte.
Determinați-vă obiectivele și întrebați-vă: Unde vreau să ajung anul viitor? Ce trebuie să fac pentru a îndeplini aceste obiective? Răspunsurile voastre devin instantaneu agenda voastra.
2. Evaluați abilitățile sau cunoștințele de care aveți nevoie.
Unele obiective nu vor necesita noi competențe sau cunoștințe, dar altele da. Ce abilități specifice sunt necesare pentru a vă aduce visul la stadiul de realitate? Ce abilitate pe care o posedați deja doriți să o îmbunătățiți cu 25% în următorul an?
3. Explorați cele mai bune surse.
Ar putea sa insemne intoarcerea la școală? Înscrierea într-un curs de formare oferit de angajator? Dezvoltarea unei relații cu mentorii și / sau colegii care vă pot invata abilitățile sau vă pot oferi informații? Căutați acea sursă optimă pentru fiecare abilitate pe care decideți că trebuie să o învățați.
4. Creați agenda de învățare.
Acum aveți informațiile, așa că începeți să vă creați planul de învățare. Acesta ar trebui să stabilească abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie. Acesta ar trebui să includă o cronică a locului și momentului în care o să faceți acest lucru. Și ar trebui să fie în scris, în cel mult o pagină. Este prea ușor să-ți pierzi “bila” în buruieni.
5. Începeți cu cele mai importante.
Nu începeți cu cea mai grea sau cea mai ușoară treaba. Care este cel mai important lucru pe care îl puteți face acum? Evaluați-le și apoi clasificați-le în funcție de valoare. Înscrieți-vă planul de acțiune în C.M.I.L (Cel mai important lucru).
6. Actionati.
Nu va opriti din a face lucrurile sa functioneze asa cum va doriti. Care este stadiul la care doriti sa ajungeti săptămână viitoare?
7. Identificați-vă credințele limitative.
Cu toții le avem. Când le identificați, încep să-și piardă puterea. Nu vă îndoiți de visul vostru.
-Sunt prea tânăr.
-Sunt prea batran.
– Nu am timp.
-Nu am bani.
-N-am mai facut asta niciodată.
– O voi face intr-o zi

De fiecare dată când faci ceva ce nu credeai că poți face, încrederea ta e construită. Acțiunea duce la încredere mai mult decât încrederea duce la acțiune.
http://www.success.com/article/7-ways-to-turn-your-dreams-into-reality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 36