Twitter testează tweet-uri de două ori mai lungi

Președintele american Donald Trump dar și alți fani ai platformei Twitter trebuie să se exprime în maxim 140 de caractere. Dar acum rețeaua socială pregătește o revoluție, testând utilizarea unor tweet-uri de două ori mai lungi.

Twitter testează mesaje de două ori mai lungi. Serviciul de mesaje scurte a explicat într-o postare pe blog că au mare încredere că majorarea tweet-urilor de la 140 la 280 de caractere va avea un efect pozitiv asupra numărului de utilizatori activi. Twitter dorește însă să testeze această funcționalitate în cadrul unui grup restrâns de utilizatori, înainte de a lua o decizie finală.

Testul va fi efectuat în toate limbile în care este disponibilă platforma Twitter, în afară de japoneză, chineză și coreeană, pentru că în aceste limbi se poate posta un conținut mai bogat utilizând caractere mai puține. Doar 0,4% din Tweet-urile în limba japoneză ating lungimea de 140 de caractere, estimează cei de la Twitter. Postările Twitter în engleză ating această lungime în proporție de 9%, iar mulți utilizatori sunt frustrați de această limitare. Lungimea medie a tweet-urilor este de 15 caractere în limba japoneză și 34 în engleză.

Twitter nu a dorit să facă declarații pe marginea acestui subiect, nu a dorit să precizeze câți utilizatori sunt implicați în testarea acestei funcționalități. Limitarea la 140 de caractere în urmă cu zece ani de zile a fost bazată pe faptul că un SMS conține maxim atâtea caractere.

http://www.teleboerse.de/aktien/Twitter-testet-doppelt-so-lange-Tweets-article20054292.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 10 =