80% dietă și 20% exerciții pentru scăderea în greutate

Imagini pentru scaderea in greutate

Nu este greu să slăbim. Putem limita cantitatea și tipul de alimente consumate și putem scădea în greutate și volum în mai puțin de o săptămână. Dar în timpul procesului vom avea și efecte adverse pentru sănătate. Piele în exces, indigestie, căderea părului sunt doar câteva din efectele cu care vom rămâne în funcție de cât de extreme au fost măsurile.

Prin urmare, consumul alimentelor potrivite este la fel de important și nu ar trebui ca acest aspect să fie trecut cu vederea când vrem să atingem greutatea ideală. Pierderea în greutate, dacă este realizată așa cum trebuie, poate conduce la multe alte beneficii, nu doar un corp atrăgător.

Regula 80-20 vorbește despre 20% exerciții și 80% nutriție. În timp ce majoritatea oamenilor confundă procentele și le aplică tocmai invers, este important să înțelegem cum 80% nutriție joacă un rol uriaș în fitness. Nutriția și exercițiile fizice se completează reciproc și nici una din ele nu poate exista fără cealaltă. Acest lucru înseamnă că fără exerciții fizice nu veți ajunge să ardeți caloriile alimentelor pe care le consumați, iar fără mâncare, nu veți avea energia suficientă pentru a face exerciții.

Regula 80-20 a fost confirmată de către știință și ar trebui să facă parte din orice proces sănătos de pierdere în greutate. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că puteți consuma orice alimente și veți face exerciții fizice doar din când în când. 80% nutriție înseamnă că farfuria zilnică cu mâncare trebuie să se compună dintr-o combinație de fibre, proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale.

https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/weight-loss/why-sticking-to-80-diet-and-20-exercise-is-your-best-bet-for-weight-loss/articleshow/63414159.cms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 56