83% din șoferii Tesla sunt foarte satisfăcuți de sistemul de infotainment

Faptul că ajuți mediul înconjurător să rămână curat și primitor este deja un argument important ce te-ar putea determina să cumperi un automobil Tesla. Dar un “Consumer Report” efectuat recent pune sistemul de infotainment din automobilele companiei americane pe primul loc în topul criteriile care îi atrage pe clienți în această direcție.

Agenția americană de cercetări în domeniul consumului a evaluat sistemele de navigație și infotainment din automobile, inclusiv streamingul de material audio, convorbiri telefonice prin intermediul conexiunii Bluetooth, comenzile vocale – iar Model S și Model X de la Tesla au obținut prima poziție pentru trei categorii diferite, ocupând poziția a doua în cea de-a patra. Acest lucru plasează Tesla printre producătorii cu un sistem excelent de infotainment, în măsură în care 83% din cei care conduc un Tesla spun că au fost foarte satisfăcuți de experiență.

Consumer Reports a inclus 82.000 de vehicule în ultimul său sondaj, cu modele care au fost achiziționate între 2013 și 2016. Aparent, doar 44% din sistemele de infotainment au fost catalogate ca fiind satisfăcătoare de consumatorii care le folosesc.

Consumatorii vor mașini care aduc comunicarea și capacitățile de divertisment ale smartphone-ului direct în mașina lor, spune Jake Fisher, director pentru testare mașini la Consumer Reports. Iar producătorii auto răspund cerințelor.

Touchscreen-urile masive de 17 inch din Model S și X a contribuit serios la scorul obținut de producătorul de automobile electrice din Silicon Valley. Consumer Reports a citat un șofer de Model S care a declarat că, controalele de pe ecran sunt intuitive și ușor de folosite, iar orice sistem de entertainment dintr-un automobil ar trebui să funcționeze astfel.

În contrast cu Model S și X care au două display-uri digitale, noul Model 3 are un singur touchscreen care se integrează în deisgnul minimalist și auster al vehiculului. Un fan a creat un simulator de touchscreen la începutul lunii august pentru a oferi posibililor clienți sau celor care dețin o rezervare o modalitate distractivă și interactivă de a testa sistemul de infotainment al vehiculului.

http://www.teslarati.com/consumer-reports-83-percent-tesla-owners-satisfied-infotainment-system/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =