CLUSTER

Snapshot 2013-06-02 21-10-03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta este dezideratul demersurilor FEDERATIEI PATRONILOR DIN BIHOR, pentru constituirea primului CLUSTER DE CONSTRUCTII  in zona de vest a Romaniei.Practic,orice companie cu legaturi in domeniu si care isi doreste,ca uniti intr-un grup puternic, sa sustina dezvoltarea infrastructurii in  judetele din vest, concomitent cu schimbarea la fata a tot ce inseamna constructie, atat in exterior cat si interior, dar si pentru mediul in care traim,poate sa-si manifeste cu incredere adeziunea.De la arhitecti, proiectanti, constructori, decoratori, producatori de materiale de constructii,s.a., antreprenori,manageri,executivi,pana la PFA-uri din geo,cartografiere,consultanta, etc., au deschisa calea sa contribuie prin atitudine concreta la creearea conditiilor absolut capitaliste pe care ni le dorim pentru drumuri in special si pentru tot ce vedem in general.Un reply simplu la acest NL este suficient ca sa fiti contactat pentru a primi detaliile necesare.
—————————————————————————————————————————-

PS.-:)….arhitecti, ingineri si ideile lor….

Un arhitect, un artist si un inginer discutau despre neveste si amante. Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa va putea construi fundatia la o relatie durabila.Artistul a spus ca prefera sa fie cu amanta pentru ca in ea gasea mai multa pasiune si mister. Inginerul, insa, a spus ca prefera sa le aiba pe amandoua.
– Amandoua?! au intrebat ceilalti.
– Da. Daca ai o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti cu cealalta si atunci poti sa stai linistit la serviciu sa-ti termini treaba pe ziua urmatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 43