900 HA DE ALUNI

 

 

AFACEREA CU ALUNI PENTRU FERERO

Intrucat am gasit foarte interesanta investitia realizata deja in TIMIS, de crestere a alunilor si de procesare ulteriora pentru a oferi alunele la standard FERERO,

am gasit de cuviiinta sa va pun la dispozitie cateva date  prezentate cu mandrie binemeritata, de http://www.opiniatimisoarei.ro/
Este cea mai mare cultura de aluni din Europa si se intinde pe mai bine de 900 de hectare de teren in trei localitati din Timis: Ghizela, Brestovat si Secas Au ales Timisul datorita terenurilor intinse si numai bine pentru asemenea culturi.

Alunii au fost plantati in urma cu vreo 4 ani si ca peste cel mult 2 ani vor fi pe rod si vor putea produce pana la doua tone de alune.

 

Nu va fi o fabrica de ciocolata, ci se va construi o fabrica pentru prepararea alunelor. Deocamdata, construim depozitul unde va fi fabrica. Alunele vor fi pregatite pentru Ferrero Rocher. Dar nu fabrica este cea care creaza locuri de munca, ci cultura de aluni. Sunt deja aproximativ 150 de persoane care lucreaza la aluni“, a declarat Alexandrina Stoica, administratoarea afacerilor italienilor de la Brestovat.

Alte detalii pe www.opiniatimisoarei.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2