9000 de angajați disponibilizați

44679423

9000 de angajați disponibilizați
Pur și simplu nu se pot înregistra progrese pe cea mai mare piață auto din America de Sud. Dimpotrivă, potrivit unui studiu se așteaptă în acest la un declin puternic. Până la o cincime din producție ar putea dispărea.

Cei mai importanți producători auto din Brazilia au în față vremuri grele, potrivit unui studiu local. Potrivit studiului realizat de firma de consultanță Roland Berger, vânzările probabil vor scădea cu până la 12% în acest an față de 2013.

Producția ar putea, de asemenea să scadă cu până la 20 de procente, pentru că vecinul Argentina se află de asemenea într-o criză. Din cauza economiei slabe, piața va rămâne sub nivelul din 2013 cel puțin 2-3 ani. Vânzările liderului de piață în autoturismele pentru pasageri, s-au prăbușit în luna august cu aproape 16 procente.

Producătorii au ajustat creșterea cererii și acum nu pot acoperi în parte pentru că fabricile nu sunt utilizate în totalitate, datorită costurilor fixe ridicate. Producătorii și furnizorii sunt atât de neprofitabili cum nu au mai fost de un deceniu, spune studiul. Puține companii înregistrate în Brazilia funcționează fără pierderi.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Brasilien-laesst-Autobauer-verzweifeln-article13599066.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 69 =