A X- a editie a Reuniunii Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România

În perioada 28 februarie – 03 martie 2017 a avut loc cea de-a X-a ediție a Reuniunii Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România. Reuniunea a fost organizată de Asociația Aeroporturilor din România în colaborare cu Autoritatea Aeronautică Civilă Română și Aeroportul Internațional Oradea.

La eveniment au participat responsabili cu securitatea aeronautică de la aeroporturile din România, responsabili cu securitatea aeronautică civilă de la ROMATSA, reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile Române – Direcția Securitate Aeronautică precum si reprezentanti ai Directiei Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului, din cadrul SRI.

Conform comunicatului transmis de CJ Bihor, s-au discutat probleme precum: elaborarea Planului Managementului Situațiilor de Criză; elaborarea Programului de Securitate Aeronautică al Aeroporturilor; Informarea participanților despre noile amenințări și riscuri identificate de ICAO ( Organizația Internațională de Aviație Civilă) la adresa aviației civile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 58 =