A71 deschide ultimul tronson

61243400

A71 deschide ultimul tronson

La un sfert de secol după reunificarea Germaniei, în Thüringen crește împreună, ceea ce trebuie să fie împreună. Odată cu deschiderea tronsonului final din A71 șoferii pot să călătorească fără oprire din Franconia Inferioară până în extrema sudică a țării.

Autostrada federală A71 dintre Thüringen și Bayern a fost finalizată. Odată cu deschiderea în această joi a ultimului tronson, proiectul în valoare de 2,6 miliarde de euro este astfel finalizat. Deschiderea marchează finalul unui capitol vast al istoriei recente a Germaniei. Eforturile istorice din infrastructură ar trebui să depășească consecințele divizării germane în transportul rutier pe distanțe lungi.

Prin conectarea ultimului tronson la rețeaua națională de autostrăzi, construcția de noi autostrăzi din Thüringen este completă, prin finalizarea mai multor proiecte de trafic pentru unificare germană. Noua legătură pentru șoferi și transport de mărfuri a fost finalizată cu întârziere, nu a putut fi dată în folosință în anul 2014 ci la începutul lunii septembrie 2015 și astfel la 25 de ani distanță de reunificarea germană.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Die-A71-schliesst-letzte-Luecke-article15852416.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 1