ABC DATA LA ORADEA

swiecice_TD smallABC Data deschide primul punct de distributie la Oradea, la doua luni de la intrarea directa pe piata locala

„Depozitele din Polonia, aflate in Varsovia si Sosnowiec, asigura in prezent marfa pentru toate cele noua companii din grup, din Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, Romania si Germania. Pe langa acestea, produsele din portofoliul nostru sunt distribuite prin intermediul departamentului de export si in alte 21 de tari, in functie de acordurile incheiate cu producatorii”, a explicat Sergiu Lujanschi director general ABC Data Romania.

In total, grupul ABC Data opereaza in peste 30 de state, pe o piata ce insumeaza peste 170 de milioane de consumatori.Transportul produselor se realizeaza de luni pana sambata, intre depozitele din Polonia si sediile partenerilor locali. In functie de depozitul din care provin, acestea ajung in termen de 2 sau 3 zile la clienti, livrarile fiind efectuate chiar si in zilele de sambata.

„Livrarile se colecteaza la Oradea si de acolo pornesc catre partenerii nostri din toate regiunile geografice, ajungand in termen de 24 de ore, fie ca vorbim de Oradea, Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta sau Bucuresti”, a precizat Alexandru Gheorghiu, director comercial ABC Data Romania. ABC Data intentioneaza sa infiinteze un depozit si in Romania, astfel incat disponibilitatea celor peste 36.000 de produse din portofoliu sa creasca si timpul de livrare sa fie redus si mai mult.ABC Data a mai avut operatiuni pe piata locala, in 2010 achizitionand 51% din actiunile companiei de distributie Scop.Valoarea tranzactiei a fost evaluata la 5 milioane de euro.Compania de distributie Scop Computers a fost implicata intr-un scandal cu fraude de milioane de euro.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a fost sesizata in aprilie 2011, de catre actionarul majoritar Scop Computers, ABC Data din Polonia, ei solicitand un due diligence intern in legatura cu contractele cu Romsoft.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile…….ca si polonezii si altii au prioritati in viata….

El se uita in ochii ei si zice:

-Mor dupa tine! Ea se uita in ochii lui si zice:

-Da’ de ce nu inaintea mea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =