abuzuri rusesti

nataliya-magnitskaya-mother-sergei-magnitsky

SUA sancţionează Rusia, dar sub o altă formă
Statele Unite au sancţionat 12 persoane din Rusia pentru încălcărea drepturilor omului în legătură cu moartea avocatului Sergei Magnitsky. Departamentul de Trezorerie al SUA a anunțat acțiunile marți seara, și a subliniat faptul că aceste sancţiuni nu au fost conectate în nici un fel la criza cu Ucraina, pe a cărei fond, Statele Unite și Europa a impus sancțiuni asupra a zeci de oficiali ruşi.

Sancțiunile vizează funcționarii care ar fi avut legătură cu ingrijirea medicala a avocatului Magnitsky, care a murit în închisoare, după ce a fost expus corupției în masă în Rusia. Astfel, cele 12 persoane numite de către Trezoreria vor avea toate activele americane înghețate, în timp ce companiile americane și persoane fizice li se interzice să facă afaceri cu rușii sancționaţi.

După moartea lui Magnitsky, SUA a vizat rușii pentru abuzuri ale drepturilor omului, în conformitate cu o lege numită după avocat. Departamentul de Stat al Statelor Unite a sancționat anterior de 18 ruși în o listă pusă la dispoziția publicului, în timp ce un număr de alți oficiali au fost de asemenea, pusi pe o listă care nu a fost publicată. Instanțele din Rusia a condamnat anul trecut pe avocatul Magnitsky din cauza unor evaziuni fiscale.

http://www.ibtimes.co.uk/united-states-slaps-sanctions-12-russians-over-magnitsky-case-1449391

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 35