Accident mortal la BASF

a035b62d7283f1ae5a1481120b4b1420

Un incendiu de proporții la locația din Ludwigshafen aduce mari probleme pentru cel mai mare concern german de produse chimice. Explozia a făcut cel puțin două victime. Pagubele nu pot fi deocamdată estimate.

O explozie și un incendiu de proporții face pagube impresionante pentru concernul de produse chimice BASF. În cazul incidentului de la fabrica din Ludwigshafen, cel mai mare concern de produse chimice din lume a semnalat că cel puțin două persoane și-au pierdut viața, explică managerul unității, Uwe Libelt. Șase persoane au fost rănite grav, alte două sunt încă declarate dispărute.

Există un regret profund față de moartea colegilor și față de cei care au fost răniți. Sentimentele merg către persoanele afectate și familiile lor, ar fi declarat Liebelt. Din motive de siguranță BASF și-a încetat mare parte din producția din Ludwigshafen.

Nu există însă o amenințare suplimentară pentru populație, explică Peter Friedrich de la Serviciul de Pompieri din Ludwigshafen. Personalul pentru stingerea incendiilor este prezent într-un număr mare la fața locului. De asemenea, pompierii au declarat că speră ca focul să fie stins până la lăsarea serii.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Explosion-belastet-BASF-article18876006.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 45