Acer Swift 7 este cel mai subțire laptop din lume

Acer-Swift-7-Spin-7-1

Acer prezintă la IFA un nou laptop și o variantă convertible, prin care vrea să facă concurență mărcilor mai puternice, acesta având dimensiuni demne de Cartea Recordurilor.

La începutul târgului IFA Acer a făcut o declarație remarcabilă în cadrul conferinței sale de presă. Concernul se axează pe produse noi și pe un design corespunzător, materiale de înaltă calitate, pentru un rezultat demn de Cartea Recordurilor. Prin modelele Swift 7 și Spin 7 concernul prezintă în același timp două gadget-uri care sunt extrem de subțiri.

Swift 7 este modelul de top de la Acer printre laptop-urile de design. Carcasa este construită complet din aluminiu, având o grosime de doar 9,98 milimetri – cu 0,42 de milimetri mai subțire decât HP Spectre. Display-ul de 13,3 inch prezintă o rezoluție Full HD și este protejat de zgârieturi prin Gorilla Glass. Nu există o ofertă foarte mare de conectori, acest lucru se datorează în special construcției, există însă două porturi de tip USB-C și o ieșire audio de tip jack, acestea fiind singurele conexiuni posibile. Pe partea din spate doar o fâșie subțire întrerupe continuitatea metalului în spatele căruia se ascund antenele de WLAN-ac.

Pe capacul din partea de jos Swift 7 prezintă două difuzoare, fantele pentru ventilatoare lipsesc cu desăvârșire, interiorul hardware fiind propulsat de un procesor Intel Core i5 din generația a 7-a, care nu are nevoie de nici un fel de ventilație activă. La dispoziția utilizatorului mai stă o memorie de 8 Gigabytes de RAM, care nu se poate extinde. Capacitatea de stocare este asigurată printr-un sistem SSD de 256 Gigabytes.

Tastatura și trackpad-ul sunt extrem de prietenoase cu utilizatorul, ambele au făcut o impresie foarte bună în testele practice, făcând o impresie excelentă și din punct de vedere vizual. Tastele au suficient spațiu între ele, și o suprafață suficient de mare chiar și pentru persoanele cu degete mai mari, făcând foarte puțin zgomot.

Pe lângă acesta, Acer a mai prezentat și modelul Spin 7, care este de asemenea complet îmbrăcat în aluminiu și prezintă aproape aceleași dimensiuni, fiind însă mai gros cu un milimetru și încorporează un display de 14 inch. Acest lucru este posibil prin marginile mai înguste din jurul ecranului. Display-ul prezintă o rezoluție de 1920×1080 pixeli și este protejat tot prin Gorilla Glass. Marea diferență sunt însă balamalele 360 de grade, care permit rotirea completă a ecranului și utilizarea sa ca și tabletă.

Swift 7 are o greutate de 1,1 kilograme, iar varianta Spin, prin carcasa sa puțin mai voluminoasă, va cântări 1,2 kilograme. Prețul recomandat pentru ambele dispozitive este de 1299 de euro.

http://www.n-tv.de/technik/Acer-Swift-7-ist-der-duennste-Laptop-der-Welt-article18532466.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6