Acționari șocați la Bilfinger

media.media.0e438a30-0296-41b2-b927-909c40db57a4.normalized

Acționari șocați la Bilfinger
Al treilea avertisment de profit de la sfârșitul lunii iunie aduce griji pe piața financiară pentru Bilfinger. Prețul acțiunilor care au recuperat recent de la valorile lor minime, scad din nou.

Două avertismente de profit în succesiune rapidă l-au costat slujba pe șeful Bilfinger Roland Koch, dar liniștiți-vă, că mai urmează. De asemenea se pregătește succesorul său fostul CEO Herbert Bodner să pună creionul roșu și să corecteze din nou obiectivele de profit pentru 2014. Acesta este deja al treilea avertisment de profit de la sfârșitul lunii iunie.

La aflarea știrii, piețele financiare au produs încă o dată agitație puternică. Deși acțiunile Bilfinger au revenit recent cu procente infime, la sfârșitul lunii iunie acestea au pierdut din valoare și încă mai mult de un sfert. Joi acțiunile au scăzut cu aproximativ 10% până la 53,50 euro. La sfârșitul lunii iunie acestea costau peste 83 de euro fiecare.

Analistul DZ Bank, Jasko terzic a vorbit din nou despre această veste foarte dezmăgitoare. Evaluarea riscurilor este necesar a fi făcută de Koch după al doilea avertisment de profit, dar evident nu a fost făcută suficient de convingător.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bilfinger-Gewinnwarnung-schockt-Anleger-article13546996.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 2