Acționarii Deutsche bank sunt frustrați

2015-05-21T081917Z-550367227-LR2EB5L0N3UBL-RTRMADP-3-DEUTSCHE-BANK-AGM-MANAGEMENT-JAIN

Acționarii Deutsche bank sunt frustrați

Unii dintre acționari se plâng de faptul că banca nu mai este ce a fost odată. O parte dintre acționarii Deutsche Bank provoacă un aer de frustrare la ultima adunare generală. Criticile apasă pe duo-ul din conducere format din Jain și Fitschen.

Ambii co-directori generali ai Deutsche Bank, Anshu Jain și Jurgen Fitschen trebuie să fie atenți. Cei 4000 de acționari, care și-au găsit drumul către adunarea generală de la Frankfurt am Main sunt măcinați de nesiguranță, unii se arată chair vizibil nemulțumiți.

Mulți proprietari ale hârtiilor de valoare aparținând Deutsche Bank nu sunt deloc mulțumiți de conducerea celei mai mari instituții financiare din Germania. Pe de o parte este criticată slaba dezvoltare a prețului acțiunilor, pe de altă parte manipularea conducerii prin numeroase scandaluri din trecut.

Acționarul Walter Liehmann spune, spre exemplu, că de vină sunt amenzile groaznice și în același timp lipsa fondurilor pentru proiecte răsunătoare, iar toate acestea se reflectă în profitul companiei. El se referă spre exemplu la amenda de aproximativ 2,3 miliarde de euro pe care Deutsche Bank a trebuit să o plătească în urmă cu aproximativ o lună de zile autorităților americane și britanice. Peter Simm, de asemenea acționar al Deutsche bank, este dezamăgit și frustrat de parcursul conducerii. Buna reputație a instituției financiare a dispărut complet.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-Bank-Aktionaere-sind-frustriert-article15145641.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 82