MANCHESTER GO

3i353844

Fotbalul câștigă
Bursele sunt neobosite. Odată ce Manchester United s-a despărțit de antrenorul Moyes, prețul acțiunilor a trecut prin acoperiș. Acțiunile au închis pozitiv pe Wall Street.

Demiterea managerului de echipă David Moyes a avut un impact pozitiv asupra prețului acțiunilor gigantului fotbalistic Manchester United. Valoarea hârtiilor comercializate pe bursa de la New York a crescut cu 6 procente până la 18,68 dolari. Acțiunile au atins astfel cel mai bun nivel din ultimul an.

Gitantul fotbalistic englez s-a despărțit marți de antrenorul David Moyes. Până se va găsi un înlocuitor Legenda ManUnited Ryan Giggs va acționa simultan în calitate de jucător și antrenor. Moyes a fost succesorul lui Alex Ferguson la clubul din Old Trafford, după ce acesta a părăsit clubul în vara anului trecut, având un contract pe 6 ani cu formația. Cu toate acestea, clubul condus de Moyes a fost aproape de dezastru și a ratat toate obiectivele importante ale sezonului.

United este, după 35 de zile de meciuri în Premier League doar pe locul 7 în clasament, diferența față de liderul Liverpool fiind de 23 de puncte. Manchester nu mai are nici o șansă de a se califica în Liga Campionilor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Moyes-Rausschmiss-erfreut-Anleger-article12701416.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 90