Acțiuni pentru copii

48390083

Acțiuni pentru copii
Un total de 12 miliarde de euro ascund japonezii în conturile lor de economii. Și vor să își rearanjeze economiile. Iar în vedere sunt cei mai tineri. Părinții sau bunicii lor pot deveni activi pe piața financiară.

În Japonia, copiii pot încerca probabil în curând piața financiară și chiar din ziua nașterii lor. Autoritatea Japoneză a Serviciilor Financiare vrea să extindă programul care este deschis în prezent doar adulților. Apoi părinții sau bunicii ar putea deschide conturi pentru copii sau nepoții lor cu vârsta sub 19 ani.

Programul numit Nisa este una din măsurile spre care primul-ministru Shinzo Abe vrea să redirecționeze o parte din economiile japonezilor și determinându-i astfel să obțină randamente mai mari. Japonezii nu au mai mult de 1,6 trilioane de yeni, echivalentul a aproximativ 12 miliarde de euro pe conturile lor de economii.

Conturile sunt destinate investitorilor privați, cu un activ de gestionat. Titularii de cont trebuie să plătească nici un fel de impozit pe dividende sau câștiguri de capital. Conform propunerii guvernului, copii ar putea primi investiții în acțiunile fondurilor mutuale prin intermediul economiilor fiscale, în sume de până la echivalentul a 5800 de euro, începând cu anul 2016.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kinder-duerfen-bald-Aktien-kaufen-article13482461.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 29