Acțiuni sub presiune

2014-07-16T034147Z-849425792-GM1EA7G0WCL01-RTRMADP-3-DEUTSCHE-SECURITIES-JAPAN

Acțiuni sub presiune
Pentru banca germană se ivesc din nou probleme în Statele Unite ale Americii. Federal Reserve Bank din New York aruncă instituției financiare o anumită superficialitate în SUA. Banca se străduiește să limiteze daunele.

Analistul HSBC, Robert Murphy, a declarat că ce a fost mai rău a trecut, cu privire la investițiile băncii. Cel puțin din punct de vedere al Deutsche bank, judecata ar fi fost puțin prea optimistă. La urma urmei, filiala din SUA a primit o scrisoare neplăcută de la filiala din New York a Rezervei Federale a SUA. Scrisoarea a fost trimisă în decembrie și a fost făcută publică prin intermediul unui raport al Wall Street Journal. Iar aceasta conține toate informațiile. Supraveghetorul a confirmat, potrivit ziarului, practici de audit și contabilitate de calitate inferioară. În plus există puncte slabe în raport cu riscurile de control și a sistemelor tehnice.

Pe piața de capital investitorii au reacționat așa cum era de așteptat. Acțiunile instituției au pierdut aproape doi la sută și au fost cele care au pierdut cel mai mult pe Dax.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/US-Aufsicht-watscht-Deutsche-Bank-ab-article13290051.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =