Acțiunile Apple au pierdut după spectacol

apple-watch

Acțiunile Apple au pierdut după spectacol
Două iPhone și un SmartWatch – prezentarea de noi dispozitive ale companiei tehnologice Apple asigură timp pentru starea de spirit bună de la bursa de valori. Lucrarea câștigă aproape cinci la sută. Dar deja în timpul serii entuziasmul a scăzut.

Prezentarea noului iPhone a venit inițial destul de bine pentru investitori. În timpul prezentării celor două noi dispozitive Apple, acțiunile au crescut semnificativ cu peste 4 procente. Chiar și dispozitivul SmartWatch extrem de anticipat cu numele de AppleWatch a fost prezentat de Ceo-ul Tim Cook. Deja în timpul prezentării celor trei noi dispozitive, cu toate acestea, euforia dealerilor a scăzut până la sfârșitul spectacolului din Cupertino, California, determinând revenirea acțiunilor la valoarea de dinaintea începerii show-ului.

Nou Apple Watch introdus preia diferite caracteristici ale smartphone-urilor. SmartWatch are funcții precum starea vremii, servește drept cronometru și colectează date despre sănătatea utilizatorului. Puteți efectua apeluri prin intermediul acestuia, dicta mesaje text sau puteți controla redarea muzicii de pe smartphone. Ceasurile pot de asemenea comunica între ele. Ceasul va sosi în Statele Unite începând cu anul 2015 la un preț de doar 350 de dolari în magazine. Este prima incursiune a grupului într-o nouă categorie de produse pentru iPad comprimate în urmă cu aproximativ patru ani.

Dar, de asemenea, au fost prezentate două noi modele de smartphone-uri. Atât iPhone 6, precum și cel mai mare iPhone de până acum, iPhone 6 Plus, au dimensiuni mai mari ale ecranelor decât modelele anterioare. Deci Apple intră într-un segment în creștere rapidă a pieței smartphoneurilor. iPhone 6 are un ecran cu diagonala de 4,7 inchi, în vreme ce iPhone 6 Plus oferă un ecran cu diagonala de 5,5 centimetri . Ambele au un ecran de înaltă rezoluție Retina Display HD. Prin comparația, iPhone 5S are un ecran de 4 inch.

http://www.teleboerse.de/aktien/Apple-Aktie-verliert-nach-der-Show-article13575666.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 30