Acțiunile Borussia Dortmund la nivel record

84872344

Victoria în fața Sporting Lisabona a fost la limită și obținută cu mult efort. Acțiunile Borussia Dortmund au crescut însă semnificativ pentru o anumită perioadă de timp. Un broker cunoaște și motivul.

Cu efort, ambiție și noroc Borussia Dortmund a câștigat meciul din grupele Champions League în fața Sporting Lisabona, iar cursul acțiunilor clubului a primit astfel un impuls pozitiv. Titlurile au crescut în continuare cu peste trei procente la un nivel record al zilei, de 5,71 euro pe acțiune. Este cel mai ridicat curs din ultimii 14 ani. Apoi cursul s-a redus cu 2,75% și a ajuns la 5,60 euro pe acțiune.

Borussia Dortmund ocupă prima poziție în grupa sa după trei partide. BVB are la fel ca și favorita Real Madrid șapte puncte pe tabelă. Primele două clasate vor ajunge în optimile de finală a celei mai prestigioase competiții fotbalistice între cluburi. Pe locul trei se află momentan Sporting Lisabona cu trei puncte. Legia Varșovia este pe locul patru în grupă fără nici un punct.

Un broker a declarat că motivul pentru creșterea bruscă de curs este faptul că șansele la o optime de finală profitabilă pentru companie au crescut semnificativ. El a evaluat pozitiv situația tehnică a acțiunilor. De la depășirea pragului de cinci euro pe acțiune tendința pozitivă este tot mai accentuată.

Dar brokerul avertizează cu privire la o problemă și anume capacitatea clubului de a păstra succesul pe termen lung. Adesea se întâmplă ca asociațiile fotbalistice să aibe parte de succes doar un singur sezon, pentru ca mai apoi să intre într-o zonă obscură.

Creșterea continuă poate fi obținută doar printr-un merchandising bun la nivel mondial. Pentru acest lucru clubul trebuie să joace în fiecare an în Champions League, succesul fiind volatil, iar cursul este direct proporțional cu locul pe care se află echipa.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BVB-schiesst-Aktie-auf-14-Jahreshoch-article18889246.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 21 =